Dansk - English
Facebook logo
Image: ERP Recycling Operator
Profil

European Recycling Platform (ERP) blev grundlagt i 2002 som den første paneuropæiske organisation, der realiserer EU’s direktiv om genanvendelse af affald af elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE-direktivet). 

PrintEmailBookmark/FavoritesShare
Mail Print Add Social

ERP administrerer nu et konsolideret netværk og har opbygget omfattende international ekspertise, der har gjort det muligt for ERP også at tilbyde løsninger for batterier og emballage.

ERP nyder over 2.700 medlemmers tillid og er den eneste godkendte paneuropæiske organisation, der tilbyder indsamling af både elektronikskrot, batterier og emballage i mere end 40 lande.

Mission

Vores mission er at udvikle omkostningseffektive genanvendelsesordninger af høj kvalitet til gavn for de virksomheder, der er medlem af ERP, for forbrugerne og i sidste ende for miljøet og samfundet. 
Vores netværk og ekspertise garanterer, at producenter og importører efterlever gældende regler, så de kan koncentrere sig om deres kernevirksomhed.

”Sikre
’Skabe
‘Fremme
’Tilskynde

 

International netværk

ERP tilbyder indsamlings- og genanvendelsesordninger i 40 lande
ERP tilbyder i øjeblikket 25 indsamlingsordninger
95 medarbejdere administrerer og overvåger konstant ERP’s tjenester
ERP har mere end 3000 aftaler med virksomheder, der er medlem af organisationen
32 Fortune 500-selskaber er medlemmer af ERP
(Data – September 2013)

Ud over at konsolidere vores tilstedeværelse i hele Europa arbejder ERP i øjeblikket på at udvide vores ekspertise til nye områder, f.eks. Tyrkiet og Israel, ligesom vi undersøger mulighederne for at udvikle nye genanvendelses- ordninger for bl.a. forbrugsvarer. 
Braun, Electrolux, HP og Sony grundlagde European Recycling Platform i december 2002 i for at leve op til EU’s WEEE-direktiv.