Dansk - English
Facebook logo
Image: Price Tag with green leaves
Prispolitik

Vores mål er de bedste indsamlingsordninger for elektronikskrot, batterier og emballage til de mest konkurrencedygtige priser. Vi arbejder løbende på at stimulere konkurrencen og sænke priserne.

PrintEmailBookmark/FavoritesShare
Mail Print Add Social

Vores prispolitik afspejler vores oprindelse. Vi blev grundlagt for at tilbyde et alternativ til de monopolistiske tilbagetagningsordninger, der findes i flere europæiske lande. 

Lokale bestemmelser, konkurrence og efterspørgsel fra kunder har ført til en række forskellige prismodeller. På trods af eksistensen af et EU-direktiv stiller nationale bestemmelser krav om specifikke procedurer, der er forskellige fra medlemsstat til medlemsstat. Det er derfor ikke muligt at tilbyde en fælles prispolitik for hele Europa.

Afhængigt af situationen på hvert enkelt lokalt marked opkræver ERP forskellige gebyrer. Hvad angår indsamlings- og håndteringsordninger kan priserne f.eks. variere fra euro pr. ton indsamlet og håndteret til euro pr. ton, der er bragt i omsætning, eller synlige gebyrer.

Vi gennemgår vores drift og priser årligt. Vi er ofte i stand til at sænke priserne takket være effektiv drift og optimering af forsyningskæden.

Vi anvender en fuldt ud gennemsigtig prismekanisme, og vi afklarer gerne enhver usikkerhed i forbindelse med vores prispolitik, hvis det skulle være nødvendigt.

Kontakt vores salgsrepræsentanter for et prisoverslag.