Dansk - English
Facebook logo
Virksomhedsinformation
PrintEmailBookmark/FavoritesShare
Mail Print Add Social

European Recycling Platform (ERP) blev grundlagt i 2002 som den første pan-europæiske organisation til at implementere Den Europæiske Unions regler om genbrug af elektrisk og elektronisk affald (WEEE-direktivet). ERP har nu et konsolideret netværk samt stor international ekspertise, og har udvidet sine ydelser til også at omfatte batterier samt emballage.

ERP er den eneste godkendte pan-europæiske kollektive ordning med over 2.700 medlemmer i Europa, og den første på markedet, som tilbyder overholdelse af lovgivningen for WEEE, batterier og emballage i 40 lande. 

Vores mission er at tilbyde en høj kvalitet og en omkostningseffektiv genanvendelse til gavn for producent, forbruger og i sidste ende for miljøet og samfundet.

Vores netværk og ekspertise sikrer overholdelse af lovgivningen for producenter og importører, og de kan derfor fokusere på deres kerneforretning.

Foruden at styrke vores tilstedeværelse i hele Eurpopa, arbejder ERP i øjeblikket også på at udvide sin ekspertise i nye områder, som Tyrkiet og Israel.

Braun, Electrolux, HP and Sony grundlagde European Recycling Platform i december 2002 for at indføre Den Europæiske Unions WEEE-direktiv. 

I korte træk

  • ERP blev grundlagt i 2002
  • ERP tilbyder overholdelse af de Europæiske direktiver og genanvendelse i 40 lande 
  • ERP er etableret med 25 kollektive ordninger i Europa 
  • 95 medarbejdere, som styrer og overvåger ERP’s ydelser
  • ERP har kontrakt med mere end 3000 producenter 
  • 32 Fortune-500 virksomheder er ERP-medlemmer

(Data – September 2013)

 

Presse meddelelser